Εβδομαδιαία ενημέρωση ειδήσεων

Όπως αυτές οι δημοσιεύσεις; Συμμορφωθείτε με εμάς στο Twitter ή στο Facebook – αυτή είναι η επεξεργασία της εκδοχής αυτού που διαβάζουμε! (Εμείς επίσης tweet αν ακούμε για μια μεγάλη πώληση με το corporettedeals twitter feed.) Μπορείτε επίσης να συμμορφωθείτε με εμάς στο Pinterest καθώς και στο Instagram ή με το RSS Feed μας.
Το LifeHacker μοιράζεται πέντε πρώτες τοποθεσίες των αναγνωστών για την αγορά γυαλιών. (Η Kat έχει επίσης μοιραστεί τις συμβουλές της για την αγορά για γυαλιά online.)
Η Alyssa του Runway Chef μοιράζεται τα ελαφρύτερα, φιλικά προς το καλοκαίρι προϊόντα ομορφιάς που αρχίζει να χρησιμοποιεί όταν φτάνει ο καυτός καιρός. Κάνετε τους δικούς σας διακόπτες;
Who What Wear προσφέρει 14 έννοιες για εξαρτήματα συνέντευξης. Οι επιλογές τους τείνουν περισσότερο προς την πλευρά της επιχείρησης, οπότε ίσως θελήσετε να επιθεωρήσετε τον οδηγό μας για τη θεμελιώδη γυναικεία που ταιριάζει για περισσότερες συμβουλές για τη συνέντευξη.
Το BuzzFeed Style σας παρουσιάζει 18 bloggers θετικά στο σώμα.
Το WSJ σας συμβουλεύει ακριβώς πώς να αποτρέψετε την αγορά κάτι που θα μετανιώσετε. Μια υπόδειξη: Να είστε προσεκτικοί “Πώληση εγκεφάλου”. Έχετε οποιοδήποτε είδος επιθυμίας-had που δεν έχετε αγοράσει-τις ιστορίες για να μοιραστείτε;
Περισσότερες χρήσιμες πληροφορίες από το LifeHacker: Η λίστα τους για τις εφαρμογές iPhone που πρέπει να έχετε. Επιθεωρήστε τις άλλες προτάσεις τους (Mac, Android, καθώς και περισσότερο) στη σειρά LifeHacker Pack.
Το Business Insider αποκαλύπτει τις διαφορές μεταξύ των πλούσιων καθώς και των όχι τόσο πλούσιων όσον αφορά τις απόψεις για τα χρήματα (και τη δημιουργία περισσότερων από αυτό).
Το blog του NPR “The Salt” ρίχνει μια ματιά στη σύνδεση μεταξύ των τροφίμων καθώς και της διάθεσης (σπόρους κολοκύθας, καθένας;). Η αφίσα επισκεπτών Corporette Ruth μιλούσε περισσότερο για το άγχος που τρώει σε μια δημοσίευση του 2011, καθώς και προσφερόμενες συμβουλές για να σπάσει τη συνήθεια.

Χάσαμε τίποτα; Προσθέστε τα εδώ, ή στείλτε τους στη διεύθυνση news@corporette.com. Σας ευχαριστώ! Επίσης: Είσαι μαμά ή μαμά να είσαι; Μην χάσετε την ενημέρωση ειδήσεων αυτής της εβδομάδας στο Corporettemoms.

Add a Comment

Your email address will not be published.