Εταιρικές headshots: καλύτερες μέθοδοι (και τι να αποφύγετε)

Ποιες είναι οι καλύτερες ιδέες για να φαίνονται υπέροχα σε ένα headshot επιχειρήσεων; Πρέπει να είναι ο στόχος “Φαίνεται καλός”; επισκέπτης J Wonders:
Έχω μια συνεδρίαση φωτογραφίας εμπειρογνωμόνων. Οποιοσδήποτε τύπος γενικών συστάσεων;
Καλή τύχη, J! Δεν έχουμε μιλήσει για το τι να φορέσουμε για τα headshots των επιχειρήσεων ή αν θα φορέσουμε γυαλιά στη φωτογραφία της επιχείρησής σας ή ακριβώς πώς να κάνετε το μακιγιάζ σας για ένα headshot εμπειρογνωμόνων σε λίγο, οπότε ας επανεξετάσουμε. Όπως έχω δηλώσει προηγουμένως, πάνω απ ‘όλα, πιστεύω ότι ο πρωταρχικός στόχος σε μια επιχειρηματική φωτογραφία είναι να φανεί φιλική. Μην προσπαθήσετε να φαίνεστε “έξυπνα” ή συναρπαστικά ή (ο Θεός απαγορεύει) πανέμορφο ή κομψό.

Είναι εντάξει αν καταλήξετε να εμφανίζονται σαν έξυπνα, ενδιαφέροντα, όμορφα ή κομψά, γιατί, ξέρετε, είστε, ωστόσο μην προσπαθείτε-αφήστε το πάπια καθώς και καύση, μη φιλικά smies για όταν τραβάτε φωτογραφίες με φίλους.
Όσον αφορά το “Looking Smart” – πολλές φορές, το headshot της επιχείρησής σας θα εμφανιστεί δίπλα σε ένα συντομευμένο τύπο του βιογραφικού σας καθώς και την εμπειρία σας. Αφήστε τους ανθρώπους να εξετάσουν τη νοημοσύνη σας με βάση αυτά τα χρόνια εργασίας, ούτε μία φωτογραφία. (Θα ήθελα να δηλώσω ότι ο σχεδιασμός που απεικονίζεται εδώ προσπαθεί να φανεί έξυπνος. Μην είναι αυτό το μοντέλο.)
Η λειτουργία του headshot είναι πραγματικά για αυτό το δευτερόλεπτο, υποσυνείδητο, απόφαση εντέρου: Θέλω να συνεργαστώ μαζί της; Μοιάζει με κάποιον που θα με πάρει αυτό που θέλω, εγκαίρως, χωρίς λάθη; Θα μπορούσα να δηλώσω ότι “φαίνονται υπεύθυνοι” εδώ αντί για “φιλικό”, υποθέτω, ωστόσο πιστεύω ότι προσπαθώ να “φαίνονται υπεύθυνοι” ή “να φαίνονται ικανές” είναι ο στόχος ενός ανόητου πέρα ​​από το χτένισμα των μαλλιών σας καθώς και να βεβαιωθείτε ότι η συμφωνία σας με Και τα ρούχα είναι δωρεάν για μουντζούρες καθώς και ούτω καθεξής.
Για τα $ .02 μου, αυτές είναι μερικές άλλες συμβουλές:
– Πιστέψτε “στυλ συνέντευξης”. Εάν φορέσετε μια προσαρμογή σε συνεντεύξεις εργασιών, πολύ πρώτες συναντήσεις πελατών ή άλλα τεράστια γεγονότα, τότε τουλάχιστον φορέστε ένα μπλουζάκι στην εικόνα.
– Καταλάβετε τι είναι υπέροχο – αυτό είναι λίγο διαφορετικό από την προετοιμασία για μια βολή ομορφιάς. Για παράδειγμα, για τις εικόνες αλληλεπίδρασης μου χρησιμοποίησα κουβάδες μακιγιάζ, ψεύτικες βλεφαρίδες, καθώς και θεμέλια (που για μένα είναι μια τεράστια προσφορά, δεδομένου ότι δεν φορώ ποτέ θεμέλιο).
Για τα headshots της επιχείρησής μου έχω τραβήξει πάντα τα μαλλιά μου μπροστά, ώστε να πέφτει στο μέτωπό μου πολύ περισσότερο από ό, τι εκτελεί σε γνήσια ζωή, χωρίζει ένα σκέλος στο φθινόπωρο τακτοποιημένα μπροστά από τον ώμο μου, σκόνη τη μύτη μου, καθώς και φρόντισε εγώ Είχε το ρουζ καθώς και το (σωστά εφαρμοζόμενο) κραγιόν, το οποίο ταιριάζει με τη θεωρία “μακιγιάζ” συνέντευξης μου ότι το μακιγιάζ σας πρέπει να είναι α) δεν αποσπούν την προσοχή καθώς και β) να σας κάνουν να φαίνεστε ξύπνιοι και ζωντανοί.

– Εστίαση σε αυτό που πρόκειται να βρεθεί στην εικόνα. Μπορεί να έχετε έναν δολοφόνο να απολαύσετε ή εκπληκτικά παπούτσια, ωστόσο, αν η φωτογραφία είναι ώθηση επάνω, πιστέψτε για μια καρφίτσα ή κρεμαστό κόσμημα κοντά στο πρόσωπό σας. Θα πήγαινα συμβατικά εδώ – μαργαριτάρια ή κάτι ευαίσθητο, παρά κάτι τεράστιο καθώς και blingy, ωστόσο και πάλι, αυτό είμαι εγώ.
– Τέλος, μοιάζετε με τον εαυτό σας – ή τουλάχιστον τη συνέντευξη/τον πρώτο σας ικανοποιητικό εαυτό. Εάν φοράτε πάντα γυαλιά, κρατήστε τα στη φωτογραφία σας. Εάν δεν φοράτε ποτέ τα μαλλιά σας, μην πάρετε μια κομψή γαλλική συστροφή, αφού πιστεύετε ότι φαίνεται πολύ πιο επαγγελματικό. Εάν δεν φοράτε ποτέ τα σγουρά μαλλιά σας ευθεία, μην πάρετε μια έκρηξη για τη φωτογραφία. Για μένα, μια αναζήτηση “πρώτης συνάντησης” για οτιδήποτε θα περιλαμβάνει επαφές καθώς και τα μαλλιά μου κάτω (παρόλο που είναι πιθανότατα 50/50 μετά από αυτό, καθώς και 90% γυαλιά/μαλλιά όταν δουλεύω ήσυχα χωρίς συναντήσεις προγραμματισμένο), οπότε αυτές θα ήταν οι προσωπικές μου επιλογές, ωστόσο για άλλη μια φορά – αυτό είμαι εγώ.
Αναγνώστες, τι φοράτε για τα headshots της επιχείρησής σας; Έχετε δει οποιοδήποτε είδος πραγματικά λυπηρό headshots, είτε στον δικό σας οργανισμό είτε αλλού;
(Gaah, καθώς και όπως πληκτρολογώ ότι φαίνεται να έχω κατά νου τους επισκέπτες που μιλούν αρνητικά για το headshot ενός πολιτικού/ακαδημαϊκού αριθμού. αυτή η φωτογραφία. Για το $ .02 μου πιστεύω ότι ένα μπλουζάκι θα ήταν μια εκπληκτική προσθήκη, ωστόσο δεν έχω κανένα είδος τεράστιων προβλημάτων με τα μακιγιάζ, τα μαλλιά ή τις επιλογές κοσμημάτων μόδας – υποψιάζομαι ότι είναι αυτό που φαίνεται στο Η γνήσια ζωή, καθώς και το βιογραφικό της, μιλάει τόσο πιο δυνατά από τη φωτογραφία της.)

Εικόνα (2014): Goran Djukanovic/Shutterstock. Εικόνες κοινωνικού δικτύου (2018): Εικόνες κατάθεσης /Allaserebrina.

Add a Comment

Your email address will not be published.