33 Οφέλη από το χυμό ζαχαροκάλαμου για το δέρμα, τα μαλλιά καθώς και την υγεία και την ευεξία

Εάν έχετε μεγαλώσει στην Ινδία ή σε ένα ινδικό νοικοκυριό, στοιχηματίζουμε ότι είχατε πολλές συναντήσεις με ένα ποτήρι OH -Το υγιές “Ganne Ka Ras”. Τα καλοκαίρια φάνηκαν ελλιπή χωρίς να πετάξουν ένα πλήρες ποτήρι χυμό ζαχαροκάλαμου από το ζαχαροκάλαμο Wala, σωστά;

Φαίνεται ότι οι γονείς μας ήταν πραγματικά καλύτεροι για τα οφέλη για την υγεία.

Υπάρχουν πολλά οφέλη, καθώς και χρησιμοποιεί χυμό ζαχαροκάλαμου για το δέρμα, τα μαλλιά, καθώς και την υγεία και την ευεξία όπως απεικονίζεται στο All-Inclusive σύντομο άρθρο μας παρακάτω:
Χυμός ζαχαροκάλαμου:
Φορτωμένο με άφθονες υδατάνθρακες, πρωτεΐνες, μέταλλα όπως ασβέστιο, φωσφόρο, σίδηρο, ψευδάργυρο, καθώς και κάλιο, καθώς και βιταμίνες
A, B-Complex, καθώς και C, Sugar Cane ή Ganna είναι η υγεία και η ευεξία σε ένα ραβδί. Κυρίως καταναλώνονται ως χυμός ζαχαροκάλαμου, οι ντόπιοι δηλώνουν ότι ένα ποτήρι χυμό ζαχαροκάλαμου όχι μόνο σβήνει τη δίψα μας, ωστόσο, φέρνει την ειρήνη σε κάθε ψυχή.

Ενδιαφέροντα γεγονότα σχετικά με το ζαχαροκάλαμο:
Το Sugarcane είναι μια ομάδα τύπων χλοοτάπητα από το γένος Saccharum που ανήκει στο Poaceae, το νοικοκυριό του True Grass. Η ζάχαρη εξάγεται από τα φυτά ζαχαροκάλαμου που συνήθως καλλιεργούνται για βιομηχανικούς σκοπούς.

Το Sugarcane είναι ένα πολυετές φυτό, το οποίο παρόλο που είναι εγγενείς στην Παπούα Νέα Γουινέα, κατέληξε να αποτελεί μέρος των καλλιεργειών πολύ περισσότερο από το ήμισυ του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της Ασίας καθώς και της Αμερικής

Αναπτύσσεται τα καλύτερα σε τροπικά ενδιαιτήματα, καθώς και τα ύψη μεταξύ 2 έως 6 μέτρων (6,5 έως 19,7 πόδια) καθώς και διάμετρο περίπου 5 εκατοστών (2 ίντσες).

Τα περισσότερα εμπορικά καλλιεργημένα ζαχαροκάλαμο είναι υβρίδια που είναι συνήθως ένας σταυρός μεταξύ των τύπων Saccharum officinarum καθώς και του Saccharum spontaneum.

Τα φυτά ζαχαροκάλαμου χρειάζονται περίπου 9 έως 24 μήνες για να αναπτυχθούν μέχρι την ωριμότητα, ανάλογα με το κλίμα, καθώς και την πρώτη ύλη που δημιουργεί το 80% της παγκόσμιας ζάχαρης, ενώ τα φυτά χρησιμοποιούνται επίσης για την παραγωγή αιθανόλης, μελάσα, bagasse, ρούμι καθώς και άλλα τέτοια προϊόντα.

Ένα μεγάλο μέρος ενός μίσχου ζαχαροκάλαμου είναι κατασκευασμένο από νερό, ενώ το 16% μπορεί να είναι ζάχαρη, καθώς και το υλικό των ινών μπορεί να φθάσει το 16%. Οι θερμίδες χυμού ζαχαροκάλαμου είναι 269 θερμίδες ανά 100g, το οποίο είναι αρκετά υψηλό.

Οι ίνες του φυτού ζαχαροκάλαμου μπορούν να υφαίνονται σε χαλάκια, που χρησιμοποιούνται για λειτουργίες χαρτοπαικτικών λεσχών καθώς και προστίθενται σε άλλες ίνες για να κάνουν ύφασμα.
Αν και το υλικό θερμίδων χυμού ζαχαροκάλαμου είναι υψηλό, είναι ιδανικό για διαβητικούς πελάτες σε μέτρια κατανάλωση.

Η συγκομιδή του ζαχαροκάλαμου επιτυγχάνεται με το χέρι με ένα ειδικό εργαλείο ή τη χρήση ενός μηχανικού harvester πριν το φυτό θέτει λουλούδια με τα φτερά του. Σε πολλές περιπτώσεις, η καλλιέργεια έχει τεθεί σε λειτουργία πριν από το χέρι για να εξαλείψει τα επιβλαβή ζώα καθώς και τα φύλλα.

Η ζάχαρη που δημιουργείται από χυμό ζαχαροκάλαμου προέρχεται από τμήματα που βρίσκονται στο μίσχο του φυτού καθώς και γίνεται με μια διαδικασία φρεζαρίσματος, η οποία περιλαμβάνει σύνθλιψη, θέρμανση, ψύξη καθώς και διύλιση.

Οφέλη καθώς και χρησιμοποιεί χυμό ζαχαροκάλαμου για το δέρμα καθώς και τα μαλλιά
1. Θεραπείες ακμή:
Τα οφέλη του χυμού ζαχαροκάλαμου όταν είχαν σε συνήθη βάση είναι αποτελεσματικά για τη θεραπεία των προβλημάτων του δέρματος όπως η ακμή. Έτσι, εάν είστε επιρρεπείς στην ακμή, προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε χυμό ζαχαροκάλαμου με τη μάσκα, καθώς ο χυμός ζαχαροκάλαμου είναι μια μεγάλη πηγή άλφα υδροξυ οξέος (AHAs) όπως το γλυκολικό οξύ, το οποίο βοηθά να ενισχύσει τον κύκλο κύκλου των κυττάρων καθώς και να βοηθήσει στην αραίωση της συσσώρευσης νεκρά κύτταρα
Τι χρειάζεστε όλα:

Χυμός ζαχαροκάλαμου

Multani Mitti

Κατευθύνσεις:
Ανακατέψτε μερικά multani mitti σε χυμό ζαχαροκάλαμου για να πληκτρολογήσετε ένα υγρό μεσαίας συνοχής.

Εφαρμόστε τη μάσκα στη συμφωνία σας καθώς και το λαιμό.

Αφήστε το για περίπου 20 λεπτά.

Χρησιμοποιήστε μια υγρή πετσέτα για να καθαρίσετε τη συμφωνία σας καθώς και το λαιμό.

Πηγή: WordPress2. Αντι γήρανση:
Μάντεψε? Εάν θέλετε να καθυστερήσετε τις ενδείξεις της γήρανσης, μπορείτε να το κάνετε με τη βοήθεια του χυμού ζαχαροκάλαμου. Η ύπαρξη αντιοξειδωτικών, φλαβονοειδών, καθώς και φαινολικών ενώσεων καθιστά τον χυμό ζαχαροκάλαμου μια εξαιρετική επιλογή για να επιτύχει λαμπερή, μαλακή, καθώς και ενυδατωμένο δέρμα

Τι χρειάζεστε όλα:
Χυμός ζαχαροκάλαμου

Κατευθύνσεις:

Χυμός ζαχαροκάλαμου

Κατευθύνσεις:
Εφαρμόστε χυμό ζαχαροκάλαμου με βαμβακερή σφαίρα στις περιοχές που επηρεάζονται

Αφήστε το για περίπου 20 λεπτά.

Χρησιμοποιήστε μια υγρή πετσέτα για να καθαρίσετε το πρόσωπό σας

Εφαρμόστε συστηματικά για τα καλύτερα αποτελέσματα.
4. Ενυδατώνει το δέρμα:
Εάν αισθάνεστε ότι το σύστημα φυσικής ενυδάτωσης των δέρματος σας έχει φύγει για μια εκτίναξη, κάποιο χυμό ζάχαρης μπορεί σίγουρα να κάνει τη διαφορά. Τα φυσικά εξαρτήματα στο χυμό ζαχαροκάλαμου δουλεύουν αναρωτιέται για να κάνει το δέρμα σας να φαίνεται καθώς και να αισθάνεται εύπλαστο, ενυδατωμένο καθώς και ενυδατωμένο.
Τι χρειάζεστε όλα:
Χυμός ζαχαροκάλαμου

Κατευθύνσεις:
Εφαρμόστε χυμό ζαχαροκάλαμου με βαμβακερή σφαίρα στις περιοχές που επηρεάζονται

Αφήστε το εν μία νυκτί.

Ξεπλύνετε το πρωί

5. Υποστήριξη της ανάπτυξης των μαλλιών:
Ένα από τα καλύτερα οφέλη χυμού ζαχαροκάλαμου για τα μαλλιά είναι ότι υποστηρίζει την ανάπτυξη των μαλλιών. Έτσι, αν μόλις πρόσφατα υποφέρετε από κάποια προβλήματα μαλλιών, ίσως θελήσετε να σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο ζαχαροκάλαμοnullnull

Add a Comment

Your email address will not be published.