Το North West είναι το πιο κομψό παιδί celeb, το οποίο είναι ντυμένο σε θεαματικά παιδιά για παιδιά

Βορειοδυτικά είναι το πιο κομψό παιδί celeb, που είναι ντυμένο σε θεαματικά παιδιά των παιδιών
18/03/2017, που δημοσιεύθηκε από την Alanic Global
Το Kayne West, καθώς και το παιδί του Kim Kardashian North West, σίγουρα παράγει μια αναταραχή στην παγκόσμια σκηνή μόδας με την κομψή και πολύ αξιολάτρευτη εμφάνιση. Είναι ήδη η δύναμη στυλ που πρέπει να ληφθεί υπόψη, είτε στη ράμπα είτε για τα μαθήματα χορού δημοσίευσης. Κάνει δικαιοσύνη για την υπέροχη εμφάνισή της, καθώς και τους μοντέρνους γονείς. Έχει αποτελέσει πηγή κινήτρων για την πιο ενδιαφέρουσα και αξιαγάπητη εμφάνιση, από το κομψό μοντέρνο να είναι κομψό και αριστοκρατικό.

Οι κορυφαίοι παραγωγοί ρούχων νέων φέρνουν την πιο νέα ποικιλία ενδυμασίας για τα bit, καθώς και μπορείτε να πάρετε τα συνθήματα από τον νεαρό Celeb για να παρέχετε στο κομμάτι σας ένα ολοκαίνουργιο makeover. Είτε για τις σκηνές γιορτής των γενεθλίων της, την παιδική χαρά ή τις ταξιδιωτικές ιστορίες, είναι δυνατή η μεγάλη ενδυμασία στο καθορισμό της ενδυμασίας τέχνης καθώς και των αντίστοιχων ιδεών στυλ τους.

Αυτά τα ρούχα δεν είναι μόνο η μόδα προς τα εμπρός, ωστόσο, επίσης, απίστευτα άνετα για να τους προσφέρουν το φανταστικό χρονοδιάγραμμα της μόδας καθώς και της λειτουργικότητας. Ακριβώς εδώ είναι τα περισσότερα που συμβαίνουν καθώς και μίλησαν για την εμφάνιση της Βορειοδυτικής.

Σπορ καθώς και απλό
Η βρύα της φιλική προς το περιβάλλον χρωματισμένη θερμική ενδυμασία για μια γιορτή γενεθλίων κοίταξε dapper, με ένα συνδυασμό κομψής μοντέρνας καθώς και απλότητα. Το στρογγυλό λαιμό πλήρες μανίκι με το στενό πόδι σφιχτό παντελόνι ήταν άνετο να αισθανθεί, καθώς και μια εξαιρετικά σοφή επιλογή για τα bit.

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου Ειδική
Η μαμά της δεν απέτυχε να θυμηθεί να δημοσιεύσει την ειδική στολή της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου του Bit Cutie, στο μαύρο φόρεμα με αντίθεση με κόκκινη καρδιά. Αυτό ήταν στρωματοποιημένο με το τσαλακωμένο δερμάτινο σακάκι. Αυτό είναι σίγουρα μια εξαιρετικά ελκυστική και φρέσκια εμφάνιση για ένα παιδί. Οι φημισμένοι πάροχοι ενδυμάτων νέων προσθέτουν νέα ποικιλία από ρόμπες στα καταστήματα του Διαδικτύου για να βοηθήσουν τις Moms να πάρουν απεριόριστες επιλογές για το Munchkins τους.

Η άνετη και χνουδωτή αίσθηση
Σε μια μέρα της χειμερινής σεζόν, φαινόταν σοφή, καθώς και αιχμή στο φόρεμα λαιμού της βελούδινης χελώνας με μαύρα καλσόν, καθώς και το μπουφάν γούνας σε μαύρο. Αυτό το μαύρο μονοχρωματικό σύνολο αποδεικνύει ότι τα bit μπορούν επίσης να συμπεριφέρονται σαν ενήλικες για μια αλλαγή.

Πολύχρωμο είναι πάντα σε τρέλα
Τα κομμάτια φαίνονται τα καλύτερα στα πολύχρωμα ρούχα, καθώς και έτσι και αυτή ήταν και σε μια τέτοια ενδυμασία. Το νέον φιλικό προς το περιβάλλον, καθώς και το πορτοκαλί φόρεμα που χρησιμοποιήθηκε με το αντίστοιχο ελεγχόμενο κίτρινο σακάκι, καθώς και αυτό πρόσθεσε μια παύλα του panache στο πρόσωπο της. Μια εξαιρετικά εύκολη αλλά εντυπωσιακή επιλογή ενδυμασίας από τη μαμά της!

Gracing Mom’s Lap
Ήταν μάρτυρας που έφερε από τη μητέρα της Kim στην αγκαλιά της, καθώς χρησιμοποίησε ένα μαύρο γυαλιστερό βελούδινο φόρεμα με λευκά πάνινα παπούτσια. Πρόκειται για μια κομψή και εξαιρετικά σοφή εμφάνιση, σε σύγκριση με την ηλικία της.

Η δαντέλα είναι το νέο δροσερό
Ποιος δήλωσε ότι η δαντέλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από τις γυναίκες και τις κυρίες; Οι νέοι μπορούν επίσης να τους φορούν με σιγουριά. Στις οικιακές διακοπές, χρησιμοποίησε το ελαφρύ βρύο φιλικό προς το περιβάλλον δαντέλα Camisole, καθώς και σορτς με τα οποία ταιριάζουν με σαγιονάρες. Μια κομψή και μοντέρνα εμφάνιση, αποπνέοντας την απλότητα καθώς και την άνεση!

Απλά αξιαγάπητο σε ροζ
Το Pink είναι επίσημο ένα χρώμα για τα κομμάτια, καθώς και αυτή ήταν επίσης βλέποντας χρησιμοποιώντας ένα ροζ καθώς και λευκό χαλαρωτικό συνδυασμό. Το ροζ hoodie της με λευκά σορτς φαίνονται απίστευτα χαριτωμένα, καθώς και αντανακλώντας μια παραδοσιακή γοητεία, ωστόσο με μια εξαιρετικά διαφορετική πινελιά.

Επιθεωρήστε έτσι τα καταστήματα λιανικής πώλησης στο Διαδίκτυο, τα οποία είναι σταθερά σε αποθέματα από τους διάσημους χονδρικούς διανομείς για τα βρέφη, καθώς και να αποκτήσουν τα περισσότερα ρούχα για τα κομμάτια σας και για να τους προσφέρουν τη Βορειοδυτική αίσθηση.

Ετικέτες:
Κατασκευαστές παιδιών ρούχων
Προμηθευτές παιδιών ενδυμάτων
Χονδρικά βρεφικά ενδύματα διανομείς

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

URL τοποθεσίας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

URL τοποθεσίας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια

Add a Comment

Your email address will not be published.