Ένας οδηγός για ακριβώς πώς να κάνετε την αγορά sprees πολύ πιο εύκολη καθώς και πολύ πιο λειτουργική

πηγή εικόνας: unsplash

Όταν σχετίζεται με τα ψώνια, όλοι τους αρέσει ένα μεγάλο ξεφάντωμα κάθε τώρα, όπως και τότε. Ωστόσο, συχνά η διαδικασία σχεδιασμού καθώς και η εκτέλεση ενός ξεφάντωμα αγοράς μπορεί να είναι μάλλον κουραστική. Δεν θα ήταν εξαιρετικό αν υπήρχε ένας οδηγός που θα μπορούσε να κάνει όλη τη διαδικασία πολύ πιο εύκολη, καθώς και πολύ πιο πρακτική; Λοιπόν, τυχεροί για σας, έχουμε ακριβώς αυτό! Σε αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου, θα περάσουμε μερικές ιδέες καθώς και τεχνικές για το πώς να κάνετε το επόμενο spree αγοράς πολύ πιο εύκολο, καθώς και πολύ πιο διασκεδαστικό!

Ρυθμίστε ένα σχέδιο προϋπολογισμού προτού σχεδιάσετε τα ψώνια σας

Ένα από τα πιο κρίσιμα πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου όταν σχεδιάζετε ένα ξεφάντωμα αγοράς είναι να ορίσετε έναν προϋπολογισμό. Αυτό θα διασφαλίσει ότι δεν υπερβείτε και καταλήγετε να λυπηθείτε αργότερα. Όταν έχετε ορίσει έναν προϋπολογισμό, μείνετε μαζί του! Μπορεί να είναι πρακτικό να φέρετε χρήματα μαζί σας αντί να χρησιμοποιήσετε την κάρτα πιστωτικού βαθμού σας, καθώς αυτό θα σας βοηθήσει να μείνετε στο σχέδιο του προϋπολογισμού σας πολύ πιο εύκολα. Επίσης, μπορείτε να επιθεωρήσετε τα έξοδα στο διαδίκτυο, προτού επιλέξετε να δείτε το κατάστημα ή να κάνετε μια αγορά. Δηλαδή, οι εμπειρογνώμονες από αυτόν τον ιστότοπο έχουν προμηθεύσει σε βάθος το κόστος μενού Baskin-Robbins για το σημερινό έτος.

Για παράδειγμα, μια μεγάλη ιδέα θα ήταν να ορίσετε ένα σχέδιο προϋπολογισμού ύψους $ 100 για την αγορά σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε ένα όριο αφαίρεσης για το πόσο μπορείτε να περάσετε, καθώς δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για την υπερπήδηση.

Κάντε μια λίστα με προτεραιότητες στο μυαλό

Μια άλλη μεγάλη ιδέα είναι να κάνετε μια λίστα με τα πράγματα που απαιτείται να πάρετε πριν ξεκινήσετε ψώνια. Αυτό θα σας βοηθήσει να παραμείνετε επικεντρωμένοι στο στόχο σας καθώς και να αποτρέψετε τα πράγματα που δεν χρειάζεστε πραγματικά. Μπορεί επίσης να είναι πρακτικό να ορίσετε ένα όριο στον αριθμό των προϊόντων που θέλετε να φτάσετε για να διασφαλίσετε ότι δεν καταλήγετε σε τόσο πολύ πράγματα στο τέλος του ξεφάντωμα σας.

Για παράδειγμα, εάν σκοπεύετε να πάτε σε ένα ρούχα που αγοράζουν ξεφάντωμα, ίσως θελήσετε να κάνετε μια λίστα με τα συγκεκριμένα προϊόντα που απαιτείται ή θέλετε, όπως “ένα νέο ζευγάρι καθημερινών παπουτσιών” ή “ένα επίσημο φόρεμα”. Με αυτόν τον τρόπο, θα μειώσετε τις δυνατότητές σας για ώθηση να πάρει καθώς και να καταλήξετε με προϊόντα ενδυμάτων που δεν χρειάζεστε πραγματικά.

Να είστε επιφυλακτικοί για κουπόνια καθώς και εκπτώσεις

Μία από τις καλύτερες μεθόδους για την εξοικονόμηση χρημάτων κατά την αγορά είναι να είναι επιφυλακή για κουπόνια καθώς και εκπτώσεις. Πολλά καταστήματα προσφέρουν αυτά, οπότε αξίζει να επιθεωρήσετε απολύτως πριν ξεκινήσετε να ψωνίζετε. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα, ειδικά αν σχεδιάζετε να πάρετε πολλά αντικείμενα.

Για παράδειγμα, εάν σκοπεύετε να μεταβείτε στο εμπορικό κέντρο, ίσως θελήσετε να επιθεωρήσετε εάν υπάρχει κάποιος τύπος προεξοφλητικών ή κωδικών κουπονιών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να πάρετε μια εξαιρετική προσφορά στην αγορά σας καθώς και να εξοικονομήσετε χρήματα στη διαδικασία.

Αγορά στα ιδανικά καταστήματα

Πηγή εικόνας: unsplash

Όταν αφορά την αγορά Sprees, δεν παράγονται όλα τα καταστήματα ίσα. Θα θελήσετε να βεβαιωθείτε ότι αγοράζετε στα ιδανικά καταστήματα για να διασφαλίσετε ότι μπορείτε να πάρετε τις καλύτερες προσφορές για τα προϊόντα που θέλετε. Για παράδειγμα, εάν προσπαθείτε να βρείτε ρούχα, είναι πιθανότατα μια μεγάλη ιδέα να αποτρέψετε τα καταστήματα σχεδιαστή υψηλής ποιότητας καθώς και να επικεντρωθείτε σε καταστήματα που προσφέρουν πολύ πιο φθηνές επιλογές.

Είναι επίσης μια μεγάλη ιδέα να επωφεληθείτε από τις πωλήσεις καθώς και τα κουπόνια όταν μπορείτε. Αυτό θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα καθώς και να πάρετε το μεγαλύτερο κτύπημα για το buck σας. Για παράδειγμα, εάν καταλαβαίνετε ότι ένα συγκεκριμένο κατάστημα έχει μια πώληση σε τζιν, είναι πιθανότατα μια μεγάλη ιδέα να χτυπήσετε αυτό το κατάστημα πολύ πρώτα για να εξασφαλίσετε ότι μπορείτε να πάρετε την καλύτερη δυνατή προσφορά.

Δείτε επίσης

Μόδα, ψώνια
Μάρκες ενδυμάτων που χρησιμοποιούν ανανεώσιμες πηγές ενέργειας

Προσπαθήστε να μην απομακρυνθείτε

Όταν βρίσκεστε σε ένα ξεφάντωμα αγοράς, είναι απλό να απομακρυνθείτε καθώς και να καταλήξετε να παίρνετε πράγματα που δεν χρειάζεστε πραγματικά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να παραμείνετε επικεντρωμένοι στον στόχο σας καθώς και να αντέξετε την επιθυμία να αγοράσετε την ώθηση. Εάν ανακαλύψετε τον εαυτό σας να παραβλέψετε, κάντε ένα βήμα πίσω καθώς και να θυμάστε τον εαυτό σας για το τι προσπαθείτε να ολοκληρώσετε.

Μπορεί επίσης να είναι πρακτικό να ορίσετε ένα χρονικό όριο για το ξεφάντωμα αγοράς σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να παραμείνετε εστιασμένοι καθώς και να αποτρέψετε την απομάκρυνση. Για παράδειγμα, εάν σχεδιάζετε να πάτε στο εμπορικό κέντρο, δώστε στον εαυτό σας μια ώρα ή δύο για να ψωνίσετε για να βεβαιωθείτε ότι δεν καταλήγετε να κοστίζετε όλη την ώρα εκεί.

Βρείτε κίνητρα στο διαδίκτυο

Μην τρομοκρατηθείτε για να επωφεληθείτε από τους πόρους που σας προσφέρονται. Εάν δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε, υπάρχουν πολλοί οδηγοί καθώς και άρθρα στο Διαδίκτυο που μπορούν να σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε την αγορά σας. Απλά βεβαιωθείτε ότι κάνετε την ερευνητική σας μελέτη για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να ανακαλύψετε τις καλύτερες προσφορές καθώς και να αποτρέψετε την υπέρβαση.

Με αυτές τις ιδέες, πρέπει να είστε καλά στη μέθοδο σας για να σχεδιάσετε μια επιτυχημένη και ικανοποιητική αγορά. Απλά να έχετε κατά νου να ορίσετε έναν προϋπολογισμό, να κάνετε μια λίστα με το τιnull

Add a Comment

Your email address will not be published.