Σε όλους εκείνους τους ανθρώπους που είναι πάνω από τα μπλουζάκια φανέλας (ένα αλεξίπτωτο του 2017)

σε όλους εκείνους τους ανθρώπους που είναι πάνω από τα μπλουζάκια φανέλας (ένα άνοδο του 2017)
31/10/2017, που δημοσιεύθηκε από την Alanic Global
Χρόνος με το χρόνο, τα μπλουζάκια φανέλας ήταν το στέμμα στη σκηνή της μόδας, με τη μαζική έκκληση-από τις γυναίκες σε άνδρες, κοινές σε διασημότητες, περιστασιακούς λάτρεις σε ισχυρούς κατασκευαστές δήλωσης. Βοηθώντας τους επισκέπτες του κόμματος με μια εντυπωσιακή εμφάνιση στην παροχή μιας δροσερής ματιά στα αεροδρόμια, ήταν το υπέρτατο go-to για όλους, καθώς και για όλες τις περιπτώσεις.

Όχι ότι το ταξίδι ήταν εξαιρετικά ομαλό επειδή η αρχή. Αν μη τι άλλο, υπήρχαν μάλλον μερικές προσκρούσεις με νέες ποικιλίες ενδυμάτων, καθώς και το πρότυπο μόδας μετατοπίζεται δύσκολη η κυριαρχία των γυναικών, καθώς και η χονδρική πώληση με φανέλα ανδρών στα ράφια των καταστημάτων. Τα εξαγνισμένα ενδύματα ήρθαν τα πλησιέστερα στον αγώνα, οι χρήσεις Athleisure εξακολουθούν να είναι γρήγορη σκάλα αναρρίχησης. Ωστόσο, με το 2017, οι κορυφές φανέλας-οι κόκκινες μαύρες σε συγκεκριμένες-ήταν το προτιμώμενο παιδί αφίσας πολυάριθμων περιοδικών μόδας. Τα αστέρια συνέχισαν να καμαρώνες για τις φανέλες. Αυτό βοήθησε αποτελεσματικά αυτές τις κομψές χρήσεις στο προσκήνιο, παρέχοντας μεγάλους στόχους μόδας σε όλους. Το Instagram είδε εξίσου μεγάλο μέρος της φανέλας, όπως η οποία ανταγωνίστηκε καλά για να παρέχει αυτές τις αξιολάτρευτες φωτογραφίες των αιλουροειδών το τρέξιμο για τα χρήματά τους. Πολλοί μπορεί να υποδηλώνουν ότι εάν ο πυρετός της μόδας Insta υπονοούσε μόνο τα πιο δροσερά ρούχα προπόνησης, καλά, το φανέλα εξακολουθεί να κρατάει το σκηνικό της με τα celebs που ποτέ δεν το αφήνουν να πάει από το ντουλάπι τους.

Από την πλευρά της εταιρείας, οι σοφοί πωλητές ενδυμάτων καθώς και οι χονδρέμποροι ήταν αληθινοί στην πίστη τους για τα χονδρικά πουκάμισα φανέλα. Συνέχισαν να φουσκώνουν χονδρικής γυναικείας φανέλας πουκάμισα, εκτός από τις ποικιλίες άλλων ανδρών, για να γευματίσουν για την επιθυμία των πελατών για μια μοντέρνα καθώς και χαλαρή εμφάνιση. Πολλοί από αυτούς αξιοποίησαν τις προσαρμοσμένες επιλογές κορυφαίων παραγωγών για να βρουν τα δικά τους μοναδικά σχέδια φανέλας, τα οποία έκαναν καλά σε σύγκριση με όλες τις συμβατικές και «ασφαλείς ποικιλίες». Στο τμήμα υψηλής ποιότητας, τα πράγματα έγιναν ακόμα καλύτερα, με πολύ καλύτερη καινοτομία στη χρήση για να τοποθετήσουν την αξία άνεσης σε κορυφές (και τα πυθμένα).
Εάν οι ειδικοί της αγοράς καθώς και οι κορυφαίοι συγγραφείς blog μόδας πρέπει να πιστέψουν, η τάση για τη φανέλα θα συνεχιστεί ακόμη και το 2018.
Έτσι, σε όλους εκείνους που είναι πάνω από τα πουκάμισα φανέλα – τι έχετε κάνει καθώς και γιατί το κάνατε αυτό!
Ετικέτες:
κατασκευαστής μπλουζών φανέλας
Flannel T-shirts χονδρική
Flannel T-Shirts Χονδρικά διανομείς
Flannel T-shirts Χονδρική στην Καλιφόρνια
Τα μπλουζάκια φανέλας χονδρικής USA
Τα πουκάμισα φανέλας σχεδιαστών ανδρών
Τα μπλουζάκια ανδρικών φανέλων
χονδρική φανέλα πουκάμισα
Χονδρική γυναικεία φανέλα πουκάμισα

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

URL τοποθεσίας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

URL τοποθεσίας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια

Add a Comment

Your email address will not be published.