Στέλνετε κάρτες διακοπών σε φίλους και συναδέλφους;

MOMA Evergreen Doves
Κάρτες διακοπών: Τους στέλνετε; Σε φίλους ή συναδέλφους ή και τους δύο; Τι είδους κάρτες στέλνετε και έχετε οποιονδήποτε κανόνες γι ‘αυτό; Έχουν περάσει από τότε που συζητήσαμε για τελευταία φορά ποιοι συνεργάτες παίρνουν μια κάρτα διακοπών!
Για τα $ .02 μου, νομίζω ότι υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων: εκείνοι που στέλνουν κάρτες και εκείνους που πραγματικά δεν το κάνουν. Είμαι σίγουρα στο πρώτο στρατόπεδο, αν και θα παραδεχτώ ότι τα είδη των καρτών που έχω στείλει σε φίλους και οικογένεια έχουν σίγουρα αλλάξει από τότε που είχα παιδιά. Ενώ συνήθιζα να στέλνω όμορφες κάρτες από τα καταστήματα μουσείων και ούτω καθεξής, τώρα πηγαίνω στο Shutterfly, Minted, ή το παρόμοιο για να πάρω προσαρμοσμένες κάρτες φωτογραφιών.
{Σχετικά: Εδώ είναι όλες οι συμβουλές μας σχετικά με την εθιμοτυπία των διακοπών eTiquette}
Αλλά δεν στέλνω αυτές τις κάρτες σε άτομα που γνωρίζω μέσω της επιχείρησης (και επειδή η επιχείρηση είναι E-e-bas Εκτός αν τους υπολογίσαμε πρώτα έναν φίλο, ο συνάδελφος δεύτερος.
(Πάνω στο Corporettemoms έχουμε μιλήσει για το αν υπάρχουν επαγγελματικές κάρτες οικογενειακών διακοπών – και πώς να αποφύγετε την αποστολή όσων μερικοί από τους μοναδικούς μου φίλους έχουν αστειευτεί ως “κάρτες διακοπών.”)
Όσον αφορά τους κανόνες, δεν μπορώ να σκεφτώ μια εποχή που δεν έχω πάει με ένα αρκετά ουδέτερο χαιρετισμό όπως “Χαιρετισμοί της σεζόν!” ή “χαρούμενο και φωτεινό!” μόνο για χάρη της αποτελεσματικότητας. Πάντα παραγγέλνω μερικά επιπλέον σε περίπτωση που κάποιος μου στέλνει μια κάρτα που για οποιονδήποτε λόγο δεν έλαβε μια κάρτα στον πρώτο γύρο που τους έστειλα.
Έτσι είμαι περίεργος, κυρίες: στέλνετε κάρτες σε φίλους; Σε συναδέλφους; Τι πιστεύετε για τη λήψη τους; Έχετε λάβει ποτέ ένα από έναν συνεργάτη που σας έκανε να σηκώσετε ένα φρύδι;

Είμαστε συμμετέχοντες στο πρόγραμμα Associates της Amazon Services LLC, ένα διαφημιστικό πρόγραμμα θυγατρικών που σχεδιάστηκε για να παρέχει ένα μέσο για να κερδίσουμε αμοιβές συνδέοντας με το Amazon.com και τους συνδεδεμένους ιστότοπους.

Add a Comment

Your email address will not be published.