Καλοκαιρινή τάση 2021: Τα σανδάλια ψαράδων

ψαράδες άρχισαν να αναπτύσσονται και πάλι το περασμένο καλοκαίρι. Αυτός ο τύπος υποδημάτων που διαθέτει ανοιχτό κορυφαίο στυλ με ελαφρώς ραβδώσεις που δεν δημιουργούνται για να είναι ρυθμιζόμενες. Αυτός ο σχεδιασμός επιτρέπει στο νερό να αποστραγγίζει από το σανδάλι καθώς και να επιτρέψει στον αέρα να εισέλθει στα υποδήματα, διατηρώντας τα πόδια σας φρέσκα.

www.puntopigrostore.com
Χρειαζόμαστε τα σανδάλια μας για να μπορέσουμε να μας οδηγήσει σε πολλούς γύρους στο πάρκο χωρίς να μας προκαλέσει κανένα πρόβλημα και τα ψηλά τακούνια έχουν γενικά αποσυρθεί για λίγο. Τώρα που ο καιρός γίνεται πιο ζεστός, ήρθε η ώρα να δώσουμε στα πόδια μας τις παντόφλες ελευθερίας και τις άνετες κάλτσες σε αντάλλαγμα για υψηλή δόση βιταμίνης Δ.

Φωτογραφήθηκε από τον Joshua Bright
Όταν αφορά τις τάσεις που κυνηγούν, είναι η μικρή και ήσυχη φουσκάλες κάτω από την επιφάνεια που μας ενδιαφέρει πραγματικά και μόλις αρχίσαμε να κοιτάμε και δυσκολεύτηκε να πάει στο επόμενο έργο.

Υπάρχουν πολλές εκδόσεις που έχουν παραμείνει αληθινές στα αρχικά ψαράδες, αλλά αγαπάμε τις σύγχρονες ενημερώσεις που έχουν κάνει ορισμένες μάρκες. Αυτή τη θερινή τάση για ψαράδες σανδάλια. Όπως και στα υφαντά σανδάλια που φορούν ιστορικά φορούν τα μωρά, τους θείους και τους πραγματικούς χρήστες stick-and-roll.

Βρετανική λουτρό
@BrittanyBathgate
Είναι αρκετά κλασικά με το καλοκαίρι και ελπίζουμε πραγματικά ότι πολύ περισσότερες επαναλήψεις, πολύ πιο οικονομικές επαναλήψεις, και η έκκλησή τους θα είναι ότι είναι λειτουργικά παπούτσια με τα πόδια και θα πάνε καλά με σχεδόν κάθε καλοκαιρινή στολή.

Δείτε επίσης

Κατάστημα και στυλ, καλοκαιρινή μόδα
πώς να στυλ τα τζιν σας για την καλύτερη εμφάνιση του Σαββατοκύριακου

@Monikh
Κρατήστε κύλιση για την αξιοσημείωτη τάση του καλοκαιριού 2021: Τα σανδάλια του ψαράς, στη συνέχεια, πάρτε την καλύτερη επεξεργασία ζευγαριών.

Τα υφαντά δερμάτινα σανδάλια της σειράς Gaia
Δερμάτινα σανδάλια Gabriela Hearst Lynn
Staud Elsa Croc-Embossed Δερμάτινα σανδάλια
Sera Fisherman Sandal
Ψαράδες αθλητικά σανδάλια 125,00 $
Delaney Fisherman πλατφόρμες $ 158.00
Byeuuns [αποκλειστικό] BLS21001 ψαράδων / 4 χρώματα
Jeffrey Campbell Poisson Fisherman Sandals
Ψαράδες αθλητικά σανδάλια 125,00 $
Πλεκτό ψαράδες σανδάλια 120,00 $

Add a Comment

Your email address will not be published.