Πώς να φορέσετε πουκάμισα φανέλας και για τα δύο φύλα: 4 πράγματα που πρέπει να θυμάστε

14/09/2020, Δημοσιεύτηκε από την Alanic Global
Αν ψάχνετε για ένα όνομα που έχει φτάσει στην επιτομή της επιτυχίας στην περιστασιακή ντουλάπα, τότε ναι το μαντέψατε σωστά, πουκάμισα φανέλας. Στην πραγματικότητα, δεν μπορείτε πραγματικά να νικήσετε ένα πουκάμισο φανέλας. Ανεξάρτητα από το τι το ρίχνετε, ένα σταθερό ζευγάρι παντελόνι ή ένα εκπληκτικό ζευγάρι τζιν, λειτουργεί καλά με όλους. Δεδομένου ότι γνωρίζουμε ότι τα πουκάμισα φανέλας είναι εξαιρετικά ευπροσάρμοστα, γνωρίζουμε επίσης το γεγονός ότι δουλεύουν καλά τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες. Έτσι, χωρίς πολύ, ας διαβάσουμε και να ανακαλύψουμε λίγο περισσότερο για το πώς να τα ντύσουμε και για τα δύο φύλα.

Για τα άλφα αρσενικά
Δεδομένου ότι όλοι γνωρίζουμε ήδη πώς να ντύσουμε άνετα χρησιμοποιώντας ένα πουκάμισο φανέλας, ας επικεντρωθούμε στο πώς να ντύσουμε έξυπνα. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να θυμάστε όταν πρόκειται να φοράτε ένα πουκάμισο φανέλας σε ένα έξυπνο σύνολο είναι να αποφύγετε δυνατά χρώματα. Σας κάνουν μόνο να φαίνεστε επιδεικτικοί και θορυβώδεις. Έτσι, ένα λεπτό χρώμα πουκάμισο φανέλας που μπορείτε να πάρετε από τους κατασκευαστές χονδρικών πουκάμισων φανέλας άνδρες συνεργάστηκαν με ένα σκοτεινό ζευγάρι καλά προσαρμοσμένων τζιν και ένα δομημένο σακάκι είναι το μόνο που χρειάζεστε. Ένα ζευγάρι loafers θα σας βοηθήσει να βρείτε την ισορροπία μεταξύ Nifty και Grunge. Ένα ρολόι καρπού θα είναι η βέλτιστη επιλογή για αξεσουάρ.

Για τα άγρια ​​θηλυκά
Οι φημισμένοι κατασκευαστές έχουν κατασκευάσει χονδρικής γυναικείας φανέλας πουκάμισες που στοχεύουν να τους κάνουν να φαίνονται κομψά έξυπνα. Σε αντίθεση με τους άνδρες, θα επικεντρωθούμε στην πολύ αυθόρμητη πλευρά της φανέλας για τη γυναικεία μάζα. Επιλέξτε ένα σε μια ζωντανή σκιά και φορέστε το πάνω από ένα λευκό φόρεμα καλοκαιρινού μπλουζάκι. Ένα ζευγάρι πάνινα παπούτσια και ρετρό αποχρώσεις θα εξισορροπήσει το παλιό και το νέο τέλεια. Για μια θηλυκή πινελιά και για να εξισορροπήσετε την εμφάνιση των πουκάμισων φανέλας, μπορείτε να βάλετε ένα χοντρό λαιμό για αξεσουάρ. Απλό, νηφάλιο αλλά τόσο εκπληκτικά αποτελεσματικό.

Λίγα σημεία για να θυμάστε
Τα πουκάμισα φανέλας είναι εξαιρετικά δροσερά, οπότε δείξτε το με υπερηφάνεια. Έτσι, τα καλοκαίρια είναι η κατάλληλη στιγμή για να φορέσετε φανέλα.
Οι φανέλες είναι αριστοκρατικές για μερικά από τα χρώματα είναι αριστοκρατικά. Το κόκκινο, το μαύρο, το καφέ, το μπλε, το πράσινο, το κίτρινο και το γκρι είναι μερικά από τα πιο περιζήτητα χρώματα. Πάρτε ένα για τον εαυτό σας.
Πειραματιστείτε χωρίς να φροντίζετε πολλά για το βλέμμα. Αν θέλετε να πάτε ξυλεία, οπότε είστε. Αν θέλετε να το συνδέσετε γύρω από τη μέση, η επιλογή σας ξανά. Το πουκάμισό σας, το βλέμμα σας, η ανάπαυση ενεργεί ως καλός Σαμαρείτης.
Οι loafers και οι εκπαιδευτές, οι μπαλαρίδες και οι αντλίες είναι τα καλύτερα υποδήματα για να επιλέξετε για τη σύζευξη φανέλας. Βοηθούν να επισημάνουν την καρό φανέλα με μεγάλη υπερηφάνεια.

Alanic Global · Πώς να φοράτε πουκάμισα φανέλας και για τα δύο φύλα: 4 πράγματα που πρέπει να θυμάστε

Σε αυτό το σημείωμα, χρησιμοποιήστε πλήρη χρήση των πουκάμισων φανέλας αυτό το καλοκαίρι για μια μοναδική δήλωση προσωπικού στυλ. Χονδρικά πουκάμισα φανέλας είναι διαθέσιμα με τους καλύτερους κατασκευαστές και μπορούν να αγοραστούν χύμα από τους λιανοπωλητές.

Ετικέτες:
χονδρική φανέλα πουκάμισα
Χονδρική φανέλα ανδρικών
Χονδρική γυναικεία φανέλα πουκάμισα

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια

Add a Comment

Your email address will not be published.