Συναρπαστικές τάσεις σε φούστες που έφεραν οι παραγωγοί χονδρικής ενδυμασίας

Συναρπαστικές τάσεις σε φούστες που έφεραν οι κατασκευαστές χονδρικής ένδυσης
13/12/2018, Δημοσιεύτηκε από την Alanic Global
Κάθε μέρα θα εξερευνήσετε μια ποικιλία από φούστες που αναπνέουν νέα ζωή στη σκηνή της μόδας. Όντας μια εντελώς girly υπόθεση, οι φούστες τείνουν να διορθώσουν τη θηλυκή λεπτότητα σας. Είτε με έναν κομψό τρόπο για έναν σπορ είτε ακόμα και με σούπερ-chic τρόπο, οι φούστες είναι ευπροσάρμοστες και ποτέ δεν απογοητεύουν. Εάν είστε σε ένα ξεφάντωμα αγορών και θέλετε να δοκιμάσετε κάτι εκτός από τα κανονικά παντελόνια και φορέματα, τότε flaung οι καμπύλες σας όμορφα σε μια φούστα. Λαμβάνοντας υπόψη αυτή τη ουσιαστική ζήτηση, οι χονδρικές εταιρείες των ΗΠΑ διανομείς των ΗΠΑ καταβάλλουν έξυπνες προσπάθειες για να φέρουν νέα σχέδια και να προσθέσουν την Verve στην κατηγορία των φούστες.

Ακολουθεί μια λίστα με τα απαραίτητα ντουλάπα από την άποψη των φούστες που πρέπει να κατέχετε σίγουρα:
Κοντές φούστες
Μόλις είναι η άνοιξη ή το καλοκαίρι, τα μίνι φουντούκια γίνονται το βασικό ντουλάπι ενός κοριτσιού. Φορώντας τα σε ένα σαββατοκύριακο ή ένα πάρτι ήταν πάντα αρκετά βολικό και κομψό. Εκτός από τα κανονικά σε συμπαγή χρώματα, το δέρμα Minis είναι οι φρέσκοι νεοεισερχόμενοι που κυμαίνονται από απλό έως διακοσμημένο με καρφιά και κουμπιά, αυτά προσθέτουν ευρέως μια έξυπνη γεύση στο στυλ σας. Μπορείτε σίγουρα να επιλέξετε τα ενιαία ή ροή τυπωμένα ή ροή για να βελτιώσετε τη γοητεία σας. Ωστόσο, για να γλιστρήσετε στα καλύτερα υποδήματα για να κάνετε την κατάλληλη εκλεπτυσμένη φινέτσα στα πόδια σας.
Φούστες Maxi
Μια θηλυκή εμφάνιση σε μια φούστα maxi είναι άψογη. Όντας μια κλασική τάση της δεκαετίας του ’80 και του ’90, αυτά δεν θα ξεθωριάσουν ποτέ από τη σκηνή της μόδας, που έγιναν κυρίως σε florals και μεταξένια υφάσματα. Φέρνοντας μια κομψή έκκληση, αυτά φαίνονται σε μεγάλο βαθμό επικροτούν με τις κορυφές των καλλιεργειών πρόσφατα, συνεργάστηκαν με μια τσάντα σφεντόνα. Αν όχι, προχωρήστε με ένα πλήρες μανίκι που αγκαλιάζει το απλό μπλουζάκι με μια κομψή ζώνη και περιφέρετε σαν ένα πλήρες ντίβα.

Σχισμές φούστες
Οι φούστες σχισμές υποδηλώνουν κάτι πολύ πολύ κομψό και σέξι. Πάρτε μεθυσμένος με το δικό σας στυλ, γλιστράει στις σύγχρονες φούστες σχισμής, με μικροσκοπικές σχισμές στο πλάι ή ακόμα και στη μέση. Έρχονται σε μια σειρά ποικιλιών μήκους και έτσι η επιλογή γίνεται εύκολη ανάλογα με το επίπεδο άνεσής σας. Έτσι, δοκιμάζοντας κάποια επίδειξη δέρματος με έναν πολύ λεπτό και εκλεπτυσμένο τρόπο δεν ήταν ποτέ αυτό το απλούστερο πριν, λαμβάνοντας υπόψη τις κατάλληλες μπότες ή stilettos που μπορείτε εύκολα να επιλέξετε να τονίσετε την εμφάνισή σας.
Πτυχωμένες φούστες
Κοιτάξτε ζεστό και δελεαστικό με μια σειρά από πτυχωμένες φούστες που έφεραν από αρκετούς παραγωγούς χονδρικών ενδυμάτων USA Ventures. Τα κορίτσια, που σκοπεύουν να αθλητίσουν μια πολύ girly και λεπτή εμφάνιση, να επιλέξουν αυτά και να γίνουν ο επικεφαλής-turner εύκολα πειραματίζοντας με ένα ευρύ φάσμα σχεδίων σε μήκος και μοτίβα, ακόμη και χρωματικές παλέτες. Αποτελείται από υγρό και ομαλό ύφασμα, ρέουν εύκολα στα πόδια σας χωρίς να παρεμποδίζουν το επίπεδο άνεσής σας.
Τζινίμ
Η συλλογή των φούστες σας είναι ελλιπής χωρίς denims. Πάρτε το κομψό αλλά σπορ βλέμμα αβίαστα με την ολίσθηση σε φούστες denim διαφόρων περικοπών, σχεδίων και μήκους. Σήμερα, ενώ οι διακοσμήσεις βρίσκονται μέσα, οι πλύσεις εξακολουθούν να παράγουν ένα ευρύ φάσμα χρωματικών αποχρώσεων για την ιδανική εμφάνιση denim.
Φούστες με μολύβι
Προχωρώντας προς μια συνάντηση γραφείου ή ένα επίσημο πάρτι; Τίποτα δεν χτυπά μια φούστα με μολύβι σκούρου χρωματισμού με περικοπή. Οι πωλητές σπρώχνουν τα αποθέματά τους με μια ποικιλία σε αυτά, από φερμουάρ σε κουμπιά και ακόμη και ένα μικροσκοπικό λάσπη στη μέση. Έτσι, προσθέστε το Zest στην επαγγελματική σας ζωή με την αθλητική φούστα με μολύβι και ένα κομψό σακάκι της επιλογής σας.

Έτσι, οι πωλητές και οι ιδιοκτήτες εταιρειών ενισχύουν τις συλλογές τους με φούστες πολύ εύκολα και συχνά με τη νέα απογραφή των εταιρειών χονδρεμπόρων των ΗΠΑ.

Ετικέτες:
κατασκευαστές φούστες
παραγωγοί φούστες ΗΠΑ
Χονδρικά διανομείς ρούχων ΗΠΑ
Κατασκευαστές χονδρικών ενδυμάτων
Παράγωγοι χονδρικής ενδυμασίας ΗΠΑ
Κατασκευαστές χονδρικής φούστες

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

URL τοποθεσίας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

URL τοποθεσίας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια

Add a Comment

Your email address will not be published.