Απόκριες μακιγιάζ: Πώς να φορέσετε μαύρο κραγιόν

Η εποχή του Spooks είναι ακριβώς γύρω από τη γωνία και ήρθε η ώρα να πάρετε το παιχνίδι μακιγιάζ σας επάνω. Και πιστεύετε ότι, όταν αφορά το μακιγιάζ αποκριών, υπάρχουν μερικές συρραπτικές που είναι απαραίτητες. Ένα τέτοιο είναι η τάση των μαύρων χειλιών! Ναι, μην συγκλονιστείτε! Τα μαύρα χείλη δεν είναι μόνο για punk rockers! Στην πραγματικότητα, είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος του μακιγιάζ αποκριών.
[Διαβάστε επίσης: τρελή, διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα μόδα αποκριών για εσάς και την οικογένειά σας]

Πιστέψτε το ή όχι, όταν σκέφτεστε ένα κραγιόν για το Halloween, το μόνο χρώμα που πρέπει να έρθει στο μυαλό σας είναι μαύρο. Παρέχει μια πολύ τρομακτική και vampy εμφάνιση που είναι τόσο τέλεια για μια νύχτα έξω με τους ghouls!
Ελεγξε αυτό!
Πηγή: nexcesscdn.netnow ότι έχουμε αναγνωρίσει ότι τίποτα δεν λέει το Halloween καλύτερα από τα μαύρα χείλη, ας αρχίσουμε να μιλάμε για τα διάφορα διαθέσιμα εμπορικά σήματα κραγιόν και πώς να φορούν μαύρο κραγιόν σαν pro. Πρώτα πράγματα πρώτα, πρέπει να έχετε κατά νου ότι το μαύρο κραγιόν είναι κατάλληλο μόνο για ψυχρότερους μήνες του έτους. Η χρήση μαύρου κραγιόν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είναι ένα απόλυτο όχι όχι!

Ας μιλήσουμε για μαύρα χείλη, εμείς;
Το πεμπτουσιακό μακιγιάζ για το μακιγιάζ αποκριών όταν αφορά τις αποχρώσεις κραγιόν είναι μαύρο και μοβ. Ας επικεντρωθούμε μόνο στα μαύρα χείλη.
Το αδιαφανές κραγιόν του Lime Crime στο Styletto | 15,99 $
Αυτός είναι ένας πραγματικός νικητής όταν αφορά το μαύρο κραγιόν. Κρεμώδες και πολύ χρωματισμένο, αυτό το κραγιόν έχει μια αισιόδοξη αίσθηση σε αυτό. Αυτό είναι μια πολύ καλή επιλογή για μεγάλη φθορά, επειδή διαρκεί πολύ καιρό. Εάν ψάχνετε για κάτι που δεν θα στεγνώσει τα χείλη σας ή θα ξεθωριάσει εύκολα, τότε αυτό είναι ένα μακρύ κραγιόν που θα πρέπει να κοιτάξετε.

Πηγή: Το στρογγυλό κραγιόν του Pinterest.comnyx στην Πηνελόπη | 4 $
Εάν ψάχνετε για το πιο προσιτό στοίχημα γύρω από την πόλη, τότε αυτό είναι το κραγιόν που πρέπει να κοιτάξετε. Όχι μόνο είναι πολύ φιλικό προς την τσέπη, αλλά θα σας δώσει επίσης την αίσθηση μιας μάρκας πολύ υψηλής ποιότητας. Με άλλα λόγια, είναι εξαιρετικά χρωματισμένο και παραμένει για πολύ καιρό. Αυτό που είναι καλύτερο για αυτό το κραγιόν είναι το γεγονός ότι δίνει ένα πολύ φωτεινό φινίρισμα και μόλις το εφαρμόσετε, θα δείτε ότι θα λάμψει από όλες τις γωνίες. Είναι το καλύτερο στοίχημα στο φαρμακείο, αλλά αν έχετε μια επιλογή, μπορείτε σίγουρα να δείτε και άλλες μάρκες.
[SC: MediaD]

Πηγή: pinterest.comurban decay κραγιόν στο πετρέλαιο | 22 $
Μην ξεγελιέστε από την δροσερή και κρεμώδη εμφάνισή του. Στην πρώτη ματιά, αυτό μοιάζει με ένα καφέ κραγιόν, αλλά με την εφαρμογή, εκπέμπει ένα φανταστικό και δροσερό γκρι χρώμα. Σε αντίθεση με όλους τους χρωματισμένους αδελφούς και τις αδελφές του, το πετρελαϊκό κηλίδωμα του Urban Decay είναι ιδανική για τη φθορά της ημέρας. Το κηλιδωτό κραγιόν όχι μόνο θα αντλήσει τα χείλη σας, αλλά μυρίζει φανταστικά και ακριβώς όπως το Halloween Candy! Δεν είναι τόσο καλό και τρομακτικό;
Πηγή: Pinterest.comrimmel London Stay Glossy Lipgloss στο Black Diva | 5,99 $
Εάν ρίχνετε μια ματιά σε κάτι που δεν είναι πολύ ακριβό, αλλά ταυτόχρονα εξυπηρετεί το σκοπό μιας γοτθικής και τρομακτικής εμφάνισης, αυτό είναι το στοιχείο μακιγιάζ αποκριών των ονείρων σας (ή θα λέμε εφιάλτες;). Το χρώμα είναι αρκετά καλό και η αίσθηση δεν είναι ματ όπως τα άλλα εμπορικά σήματα που συζητήσαμε, αλλά ταυτόχρονα, αυτό δεν είναι στην πραγματικότητα πολύ αδιαφανές. Επίσης, μετά από λίγες ώρες, το χρώμα αρχίζει επίσης να αιμορραγεί. Έτσι, αν ψάχνετε για κάτι μη βαρύ καθήκον, αυτό θα ήταν η ιδανική επιλογή σας!

Add a Comment

Your email address will not be published.