5 Προϊόντα μακιγιάζ Κάθε κορίτσι του Σκορπιού πρέπει να έχει στην ματαιοδοξία της!

Κάποτε γύρω από την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησε ο μήνας του Σκορπιού και από κάθε, η ατμόσφαιρα έχει μετατοπιστεί λίγο. Η λέξη στο δρόμο είναι ότι ο Σκορπιός είναι οι πιο παθιασμένοι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί. Σε ολόκληρο το βασίλειο του Ζωδιακού, τα κορίτσια του Σκορπιού είναι τα μόνα κορίτσια που είναι γεμάτα ενέργεια, φλογερά και απίστευτα ζωντανά. Είναι σαν αυτή η μπάλα του Spitfire και δεν τρομοκρατούνται για να δείξουν τα αληθινά χαρακτηριστικά τους. Και να μην ξεχνάμε, είναι πολύ ιδιαίτερα για το πώς κάνουν τα πράγματα στη ζωή.
Σκεφτήκαμε λοιπόν, γιατί να μην δώσουμε σε αυτούς τους Σκορπιούς έναν μικρό κατάλογο προϊόντων που χρειάζονται μόνο στη ματαιοδοξία τους, γιατί αφήνει το να το αντιμετωπίσει – ποιος δεν του αρέσει το μακιγιάζ; Και ειδικά Σκορπιός που είναι γεμάτοι δράμα και θεατρικά!

Έτσι, χωρίς καμία πρόσθετα, ας σας δείξουμε τα κορίτσια, τι χρειάζονται απολύτως ο Σκορπιός στην τσάντα μακιγιάζ τους!
1. κιτ περιγράμματος
Ένα καλά καθορισμένο πρόσωπο και μια καλά σιαγόνα σιαγόνας είναι μια ανάγκη όταν αφορά τα πρόσωπα του Σκορπιού. Πρέπει να είναι πάντα στην κορυφή του παιχνιδιού τους και ποιος καλύτερος τρόπος να μοιάζει με μια απόλυτη κυρία αφεντικό;

2. Υπεράκτιος
Το πρόσωπο κάθε Σκορπιός χρειάζεται ένα λαμπερό δροσερό φινίρισμα. Ποιος καλύτερος τρόπος από το να χρησιμοποιήσετε μια κρέμα highlighter ή strobe;
Πηγή: nuccia.ca3. Κόκκινο κραγιόν
Η τσάντα της ματαιοδοξίας είναι ελλιπής χωρίς μια ποικιλία από κόκκινα κραγιόν. Έτσι Ruby Woo πρέπει να είναι στην τσάντα της!

[SC: MediaD]
Πηγή: BeautyWithNeelam.com4. Κοκκινίζει
Ένας Σκορπιός είναι μια πολύ στοργική γυναίκα και κοκκινίζει πολύ. Είναι απλώς ένα πολύ ευχαριστημένο άτομο. Έτσι, ένα μικρό ρουζ είναι μια προϋπόθεση για να προσθέσετε στη γοητεία της.

Πηγή: Blogspot.com5. βερνίκια νυχιών!
Τίποτα δεν λέει έκκληση και τάξη όπως τα βερνίκια νυχιών, και η γυναίκα του Σκορπιού την αγαπά τα δάχτυλα των ποδιών. Ολα. Ο. Χρόνος!
Πηγή: sheiledpretty.comso Σε περίπτωση που θέλετε να δώσετε τη φίλη σας Σκορπιός κάτι, μπορείτε να δώσετε οτιδήποτε ή όλα από την παραπάνω λίστα!

Add a Comment

Your email address will not be published.