20 Εξαιρετικά οφέλη από τα φιλικά προς το περιβάλλον μήλα για τα μαλλιά, το δέρμα καθώς και την υγεία και την ευεξία

Είστε οπαδός των κόκκινων μήλων; Προτείνουμε, πρέπει, καθώς είναι γεμάτο από σίδηρο, βιταμίνες, διατροφή καθώς και ανοσία βελτίωση των ιδιοτήτων.
Αναρωτιέστε αν όλα αυτά είναι εξαιρετικά για τα «πράσινα» μήλα; Είναι τόσο ελκυστικά όσο το κόκκινο ομόλογό τους;

Τα πράσινα μήλα είναι πραγματικά υγιή. Σας παρέχουν ανακούφιση από διάφορες ασθένειες, καθώς και να σας κρατήσουν υγιείς.
Οποιαδήποτε απόδειξη;
Υπάρχουν πολλά. Γι ‘αυτό, απαιτείται να ενημερώνετε τον εαυτό σας για τα πολυτελή οφέλη από τα φιλικά προς το περιβάλλον μήλα όταν πρόκειται για το δέρμα, τα μαλλιά, καθώς και την ομορφιά εκτός από την υγεία.

Τα Ps-Eco-Friendly Apples ονομάζονται επίσης μήλα «Granny Smith».
Ρίξε μια ματιά:

Τι είναι το φιλικό προς το περιβάλλον Apple;
Πράσινο χρωματισμένο δέρμα. Υπέροχη και ξινή γεύση. Ζουμερό στο λαβή καθώς και εξαιρετικά νόστιμο για φαγητό. Αυτό ακριβώς θα ήθελα να συνοψίσω το φιλικό προς το περιβάλλον Apple.
Οποιαδήποτε ιδέα, τι κάνει τα φιλικά προς το περιβάλλον μήλα ειδικά;

Ενώ έχουν τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, όπως ίνες, πρωτεΐνες, μέταλλα καθώς και βιταμίνες, αυτό το φρούτο έχει μια «ξινή γεύση» που το καθιστά μοναδικό στο νοικοκυριό των μήλων.

Και γιατί? Δεδομένου ότι είναι γεμάτα με περισσότερα θρεπτικά συστατικά καθώς και έχουν περισσότερα οφέλη για την υγεία και την ευεξία από τα κόκκινα μήλα.

Με λίγα λόγια, τα φιλικά προς το περιβάλλον μήλα έχουν:
Λιγότερη ζάχαρη
Περισσότερες ίνες
Υψηλότερα επίπεδα αντιοξειδωτικών
Περισσότερα οφέλη κατά της γήρανσης καθώς και ομορφιάς
Και περισσότερες βιταμίνες από τα κόκκινα μήλα!

Διατροφικές τιμές σε ένα φλιτζάνι χυμό μήλου φιλικού προς το περιβάλλον;
Περιγραφή: Για να φτιάξετε 1 φλιτζάνι οικολογικό χυμό μήλου, απαιτείτε να πάρετε 4 φλιτζάνια φέτες, φλούδα-σε οικολογικά φιλικά μήλα. Στη συνέχεια, αυτή είναι η διατροφή που έχετε:
Αξίες:
Μερίδες: 1 φλιτζάνι
Θερμίδες94Sodium0 mg
Σύνολο FAT0 GPOTASSIUM0 mg
Κορεσμένο0 GTotal Carbs0 g
Polyunsaturated0 gdietary fiber0 g
ΜοναLESATRATED0 GSUGARS0 G
Trans0 gprotein0 g
Χοληστερόλη mg

Πράσινα μήλα Διατροφή:
Τα μήλα είναι γεμάτα με διατροφή καθώς και φιλική προς το περιβάλλον που η Apple δεν αποτελεί εξαίρεση. Γι ‘αυτό, απαιτούν να συμπεριληφθούν στην καθημερινή σας διατροφή, αλλιώς το σώμα σας θα χάσει την καλοσύνη της υγείας.
Τιμές διατροφής
Ένα (1) μεσαίο φιλικό προς το περιβάλλον Apple έχει τα εξής:
Πρωτεΐνη0.47 gms
Θερμίδες95
Διαιτητικές ίνες4.4 GM

Ακολουθεί η κατανομή των ορυκτών σε φιλικό προς το περιβάλλον μήλο:
Κάλιο195 mg
Ασβέστιο11 mg
Φωσφόρο20 mg
Μαγνήσιο9 mg
Μαγγάνιο0.064 mg
IRON0.22 mg
Νάτριο2 mg
IRON0.22 mg
Νάτριο2 mg
Χαλκός0.049 mg
Ψευδάργυρος0.07 mg

Ίχνος άλλων ορυκτών.
Αυτή είναι η κατάρρευση των βιταμινών σε φιλικό προς το περιβάλλον μήλο:
Βιταμίνη A98 IU
Βιταμίνη Β1 (θειαμίνη) 0,031 mg
Βιταμίνη Β2 (ριβοφλαβίνη) 0,047 mg
NIACIN0.166 mg
Folate5 mcg
Παντοθενικό οξύ0.111 mg
Βιταμίνη Β60.075 mg
Βιταμίνη C8.4 mg
Βιταμίνη Ε0.33 mg
Βιταμίνη Κ4 MCG

Άλλες βιταμίνες υπάρχουν σε λίγες ποσότητες.

Πράσινα μήλα θερμίδες
Περιγραφή: Σύμφωνα με το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ, ένα 3,5-oz. Το φιλικό προς το περιβάλλον Apple με δέρμα περιέχει 52 θερμίδες. Ένα 3,5-oz. Η Apple έχει 48 θερμίδες εάν το τρώτε χωρίς το δέρμα.
Εδώ είναι η λίστα των φιλικών προς το περιβάλλον οφέλη από την Apple για τα μαλλιά, το δέρμα καθώς και για την υγεία:
1. Πλούσια διαιτητική ίνες:
Περιγραφή: Η άφθονη πηγή ινών, τα φιλικά προς το περιβάλλον μήλα βοηθούν στην χαλάρωση των κινήσεων του εντέρου (εάν καταναλώνονται με το δέρμα του). Επίσης, αποφεύγει το φούσκωμα καθώς και βοηθά τη γρήγορη πέψη.
Σημείωση: Η Apple-Friendly Apple έχει διαιτητικές ίνες 5 gm. Έτσι τρώτε ένα “πράσινο” μήλο την ημέρα, αν θέλετε να ξεπλύνετε τις τοξίνες από το σώμα σας, καθώς και να παραμείνετε απαλλαγμένοι από όλα τα είδη των πεπτικών προβλημάτων.

2. Ενισχύει τα οστά
Περιγραφή: πλούσια σε ορυκτά! Αυτό είναι τα φιλικά προς το περιβάλλον μήλα. Εκτός από ποιους τύπους ορυκτών έχει ένα φιλικό προς το περιβάλλον Apple; Σίδηρος, κάλιο, χαλκός καθώς και ψευδάργυρος που είναι σημαντικό για την ανάπτυξη των οστών.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι γυναίκες που βρίσκονται στο στάδιο της εμμηνόπαυσης τους θα πρέπει να τρώνε τακτικά φιλικά προς το περιβάλλον μήλα. Γιατί; Δεδομένου ότι τους βοηθά να αποτρέψουν την οστεοπόρωση.

3. Προωθεί την υγεία των πνευμόνων
Περιγραφή: Η κατανάλωση φιλικού προς το περιβάλλον μήλο την ημέρα μειώνει τις δυνατότητες της επίθεσης άσθματος, καθώς έχει φλαβονοειδή. Όταν συγκρίνετε τα φιλικά προς το περιβάλλον μήλα με τα κόκκινα μήλα, τα πρώτα (που σημαίνει ότι τα οικολογικά) έχουν ιδιότητες κατά του ασθήματος, αντιοξειδωτικά καθώς και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.
Σημείωση: Η κατανάλωση φιλικών προς το περιβάλλον μήλα σε συνήθη βάση αναφέρεται στον χαμηλό καρκίνο του πνεύμονα τόσο στον τύπο όσο και στις γυναίκες.

4. Βοηθά στην απώλεια βάρους
Περιγραφή: Όσοι από εσάς θέλετε να ρίξετε αυτό το ενοχλητικό λίπος από το σώμα σας-το θέρετρο σας είναι ακριβώς εδώ σε φιλικά προς το περιβάλλον μήλα. Όντας χαμηλά σε νάτριο, ζάχαρη καθώς και λίπος, φιλικά προς το περιβάλλον μήλα ενισχύουν τη διαδικασία της καύσης θερμίδων. Έτσι, σας βοηθούν να ανταποκριθείτε στους στόχους απώλειας βάρους πολύ πιο γρήγορα.
Σημείωση: Χαμηλές σε θερμίδες καθώς και πλούσια σε ίνες, φιλικά προς το περιβάλλον μήλα επιλύουν τα πόνους της πείνας σας, ιδιαίτερα όταν τα παίρνετε νωρίς το πρωί με άδειο στομάχι.

5. Τα καλύτερα για διαβήτη
Περιγραφή: Για όλους τους διαβητικούς, η φιλική προς το περιβάλλον η Apple είναι ένα όφελος. Διατηρεί τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σας υπό έλεγχο. Το φιλικό προς το περιβάλλον μήλο όταν τρώγεται σε μια κενή κοιλιά, καθυστερεί την απορρόφηση ζάχαρης στο σώμα.
Σημείωση: Ξέρατε, FEMAnullnull

Add a Comment

Your email address will not be published.