Αξεσουάρ το floral φόρεμα: Πώς να τα φορέσετε δεξιά

Ένα floral φόρεμα είναι μια άκρη του εκπληκτικού καλοκαιριού αεράκι και αρωματικό άνθος άνοιξης. Ένα χαριτωμένο floral φόρεμα ή μια φυτική φούστα ή ακόμα και ένα λουλουδάτο σακάκι είναι αρκετό για να σας κάνει να φαίνεστε όμορφοι.

Τα ρούχα Floral Print είναι από μόνα τους τόσο ελκυστικά ώστε να τονίζει ένα floral φόρεμα είναι λίγο δύσκολο. Εάν επιλέξετε πολλά floral και πολύχρωμα αξεσουάρ, μπορείτε να καταλήξετε να κοιτάξετε ένα μεγάλο δοχείο λουλουδιών. Τα αξεσουάρ floral φόρεμα πρέπει να είναι πολύ λεπτές και απλά. Η όλη ιδέα είναι να αφήσουμε το φόρεμα να κάνει όλη τη συζήτηση.

[Επίσης, διαβάστε: Spring Fever 2016]
Ας μοιραστούμε μαζί σας μερικά κόλπα για το πώς να προσφέρετε floral φόρεμα
Τα φυτικά φορέματα είναι ουσία της γυναικείας γοητείας. Αν όχι πολλά, αλλά τουλάχιστον θα υπάρχει ένα floral στολή στην ντουλάπα μιας γυναίκας. Από το είδος των κοσμημάτων να φορέσετε με ένα floral φόρεμα στο ιδανικό είδος των παπουτσιών, είναι απαραίτητο να το γνωρίζετε όλα.
Ελέγξτε μερικά από τα καλύτερα αξεσουάρ για να φορέσετε με floral στολή

Τι κοσμήματα να φορέσει με floral φόρεμα – το δίλημμα κοσμημάτων:
Τα φυτικά φορέματα είναι συνήθως πολύ πολύχρωμα και επιλέγοντας πολύχρωμα κοσμήματα θα υπερφορτωθούν το βλέμμα σας. Ο ορισμός για κοσμήματα σε περίπτωση floral φόρεμα πρέπει να είναι χαριτωμένος και λεπτός. Μην σκέφτεστε καν να φορέσετε ένα κομμάτι κοσμημάτων δήλωσης, θα αφαιρέσει όλη την έκκληση του καταπληκτικού σας φόρεμα. Μια βασική αλυσίδα με κρεμαστό κόσμημα, το οποίο είναι και πάλι πολύ λεπτό, φαίνεται υπέροχη. Σε πολλές περιπτώσεις, το ασημένιο χρώμα θα φανεί δελεαστικό. Για τα σκουλαρίκια επιλέξτε επίσης καρφιά ή μικρές κορυφές για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση.
Μπορείτε να προσθέσετε βραχιόλια που είναι λεπτές και συμπληρώνουν την εμφάνιση. Μπορεί επίσης να αποφασίσετε να δώσετε μια απώλεια στο κολιέ ή το βραχιόλι και απλά να φορέσετε σκουλαρίκια. Το απλούστερο κοσμήματά σας είναι πολύ πιο εκπληκτική.

[Επίσης, διαβάστε: τρελαίνετε με floral αξεσουάρ]
Πηγή: SugerScape.com Η δυσάρεστη κατάσταση των παπουτσιών
Όταν επιλέγετε παπούτσια για το floral φόρεμα σας, αποφεύγετε να φοράτε floral παπούτσια εκτύπωσης. Η αντιστοίχιση των παπουτσιών σας και η στολή σας δεν είναι μια καλή ιδέα εντελώς. Σας προτείνουμε να επιλέξετε γυμνά σανδάλια, στιλέτο ή σφήνες. Εάν υπάρχει κάποιο χρώμα στη στολή σας με το οποίο θέλετε να το ταιριάξετε, τότε επιλέξτε ένα νηφάλιο χρώμα. Ακόμα και ένα ασπρόμαυρο παπούτσι μπορεί επίσης να φαίνεται καλό.

[SC: MediaD]
Όταν το floral στολή σας έχει ελαφριά σχέδια και χρώμα, μπορείτε να επιλέξετε παρόμοιο είδος παπουτσιών, αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν είναι πολύ μεγάλες ή πάνω από την κάλυψη των ποδιών σας.

Αυτά θα είναι μερικά από τα καλύτερα αξεσουάρ για να φορέσετε με floral φόρεμα.
Πηγή: pinterest.com Τα πρόσθετα αξεσουάρ
Ένα λουλουδάτο φόρεμα και ένα καπέλο είναι σαν να φτιάχνονται ο ένας για το άλλο ζευγάρι. Πραγματικά ένα εκπληκτικό ελεφαντόδοντο ή ανοιχτό καπέλο φαίνεται εκπληκτικό στο floral φόρεμα σας. Εκτός από τη δημιουργία μιας δήλωσης στυλ, το καπέλο σας θα σας βοηθήσει να παραπλανήσετε τον ακραίο ήλιο.
Και πώς μπορούμε να ξεχάσουμε ένα μαντήλι. Όταν φοράτε ένα floral φόρεμα το χειμώνα, το Scarf γίνεται το αξεσουάρ σας. Προσέξτε κατά την επιλογή ενός κασκόλ. Το κασκόλ με σχέδιο ή λουλούδι είναι ένα μεγάλο όχι-όχι. Επιλέξτε απλές ή αυτο-σχεδιασμένες για αυτή την εκλεπτυσμένη και κομψή εμφάνιση.
Πηγή: Pinterest.com [Διαβάστε επίσης: Floral Crowns για κάθε περίσταση]
Βελτιώστε το πηλίκο μόδας Floral με αυτές τις ιδέες αξεσουάρ. Συνεχίστε να ανθίζετε και να σκαρφαλώνετε στο floral φόρεμά σας…

Add a Comment

Your email address will not be published.