6 λόγοι για τους οποίους ο Manish Malhotra θα έπρεπε να είναι ο προτιμώμενος σχεδιαστής σας

από το να είναι σχεδιαστής κοστουμιών πίσω στη δεκαετία του ’90 στον πιο περιζήτητο στυλίστα και σχεδιαστή της σημερινής ημέρας και ηλικίας-Manish Malhotra, ο αγαπημένος σχεδιαστής Bollywood, έχει έρθει πολύ μακριά. Κάθε περίπλοκη λεπτομέρεια που προέρχεται από το δημιουργικό μυαλό μιλάει για τον τρόπο με τον οποίο τα διαισθητικά του ταλέντα και δεξιότητες συνδέονται με τα Desi Mems του έθνους.
Το Λονδίνο γεννήθηκε, ο Manish Malhotra το πλήρωσε στην κοινωνία – έναν κύκλο που του έδωσε την πολύ αναγκαία ώθηση στην κούκλα μέχρι τις νύφες σε ολόκληρο το έθνος. Αλλά περιμένετε, δεν έχει σταματήσει σε αυτό – οι Bollywood Stalwarts και τα διεθνή celebs έχουν κάνει μια γραμμή beeline για τις δημιουργίες του επίσης, συμπεριλαμβανομένων των ανδρών.
Εδώ είναι οι κορυφαίοι 6 λόγοι για τους οποίους είμαστε τρελά ερωτευμένοι με τον πιο μοντέρνο σχεδιαστή στην Ινδία.

[Επίσης, διαβάστε: Manish Malhotra Sarees]
1. Ξέρει τι θέλει και το φέρνει στο φως
Ο Manish Malhotra ήξερε ότι ήθελε να είναι μέρος της βιομηχανίας μόδας στην Ινδία – υπερωρίες έγινε ένα σημείο αναφοράς για τους πολυάριθμους στον κόσμο της μόδας που θα ακολουθήσουν. Ο Manish εγκατέλειψε την κερδοφόρα ευκαιρία να είναι στην οικογενειακή επιχείρηση του πατέρα του. Η εστίασή του και η αποφασιστικότητά του μέσα από τις δημιουργίες του, μιλούν τώρα τόμους.
Πηγή: squarespace.com2. Καμία επίσημη εκπαίδευση και ακόμα εξαιρετική χειροτεχνία!
Θα το πίστευες αν σας είπαμε, ο Manish Malhotra δεν είχε ποτέ εκπαιδευτεί επίσημα για να γίνει σχεδιαστής μόδας; Χωρίς επίσημη κατάρτιση, πήγε σε πλήρη γκάζι για να wow the World-η μόδα έγινε το στρείδι του, ένας κόσμος που έμαθε, μεγάλωσε μέσα και σκαρφαλωμένο για να κάνει πολλές γυναίκες κούκλα μέχρι το καλύτερό τους.

Πηγή: kalkifashion.com3. ντύνοντας μια σειρά από διασημότητες
Η Juhi Chawla, η Urmila Matondkar, η Deepika Padukone, ο Michael Jackson, ο Demi Moore, η Kylie Minogue, ο Reese Witherspoon, η Karolina Kurkova, η Kate Moss και η Naomi Campbell – Manish στοχεύουν επίσης στο ντύσιμο της βασίλισσας της ποπ, Madonna Someday.
[SC: MediaD]

Πηγή: styledabba.com4. Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη!
Εάν ο Manish καλείται να σχεδιάσει για το Bollywood, θα επιμείνει στην ανάγνωση του σεναρίου πρώτα. Ως λογικό άτομο στην πραγματική του ζωή, ο Manish ο πολύ κάτω-προς-γη σχεδιαστής χωρίς το status του celeb βάζει το μυαλό και την ψυχή του για να αναδείξει την ουσία του ντύσιμο μιας πριγκίπισσας. Κανένα βραβεία για να μαντέψουμε γιατί κάθε γυναίκα θέλει τη μόδα της για την ημέρα της D τους!
Πηγή: BusinessOfCinema.com5. Trendsetter ότι είναι!
Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιος έφερε τη δημοφιλή μόδα «κεντημένων τζιν» στα τέλη της δεκαετίας του ’90 στις αρχές της δεκαετίας του 2000- θυμηθείτε το remix Kaliyon Ka Chaman-trendy βλέμμα και την πεμπτουσία ινδική πινελιά σε μια σύγχρονη στολή, την ευγένεια Manish Malhotra. Anarkalis στο Lehengas, sarees σε διάφορα κουρτίνες και στυλ σε jhutis και παπούτσια (που συνεργάστηκαν με τον Christian Louboutin) – Manish έχει θέσει την τάση για όλους.

Πηγή: Vogue.in6. Ένας άντρας με ένα άγγιγμα midas
Καλέστε τον Midas του κόσμου της μόδας, ο Manish Malhotra έχει χτυπήσει πολλές καρδιές που επιθυμούν να ντύσουν το καλύτερό τους. Οι δημιουργίες του δεν υπονοούνται μόνο για τους πλούσιους και γνωστούς μόνο. Παρόλο που έχουμε δει πολύ συχνά κούκλα Tinsel Town σε αυτά πολύ συχνά. Manish σχέδια για τον κοινό άνδρα και τη γυναίκα επίσης – δικαιώματα σε οικονομικές τιμές, πολύ στοχαστικά.
Πηγή: Blogspot.comRangeela Η ταινία, όπως ισχυρίζεται ο επιφανής και μαέστρο σχεδιαστής Manish Malhotra ήταν ένα σημείο καμπής στην καριέρα του. Λίγο δεν γνώριζε η φημισμένη προσωπικότητα της ινδικής κινηματογραφικής βιομηχανίας και ο κύκλος της μόδας, θα χαιρετίστηκε ως ένα από τα καλύτερα στη νέα ηλικία!

Add a Comment

Your email address will not be published.